Spolupráce

___________________

 

___________________

 

 

 


Designed by:
SiteGround web hosting Joomla Templates
Porodní asistentka Pavla Hájková, Powered by Joomla! and designed by SiteGround web hosting

---MIMISVĚT

 

Pro ženu i otce je nejen porod, ale i rodičovství, "přesunem na jinou planetu". Proč se zpátky nepřesunout do krajiny svého dětství a tak jej se svými dětmi prožít znovu?

 

Mou snahou je vám v tom pomoci. Už v období těhotenství mám pro vás setkání Otec u porodu a Otec nejen u porodu aneb Partnerská lekce 1, kdy se naučí oba partneři masáž na podkladě manuální lymfodrenáže.

A na druhé lekci, kdy si osvojí handling u novorozence a první kroky z Motýlích masáží pro novorozence.

 

Jak získat praxi a pocit jistoty, aby otec mohl mít miminko u sebe vždy, když to budou rodiče považovat za nejlepší. Dále jak se o novorozeně starat v prvních dnech po narození. A jak prožívat ten báječný neuvěřitelný a jedinečný první rok s ditětem.

 

Mimisvět je proto moje představa nového světa a nového života s miminky. Když se naučíme chápat základní principy, potřeby, budeme už brzy v pohodě. Potřeba doteku, vůně, hlasu.

Projekt Mimisvět se proto týká již období těhotenství, kdy si povídáme o tom, co bude, kdy porod je jen krátkou zastávkou v naší společné cestě po které vás chci doprovázet v prvních dvanácti měsících života s miminkem.

Toto období může ženu změnit a posílit. Nabízím vám pomoc, abyste toto období prožily s podporou a bez obav se ptaly na vše, co vás zajímá.


Mimisvět se od roku 2017 rozšířil o Motýlí masáže pro novorozeňátka a začíná už hlazením Malého andílka v bříšku s relaxační lekcí.

 

Kontakt

E-mail: pa.hajkova@centrum.cz

Mobil: 605 552 959

A nebo na facebooku.